Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g80g60kcal1.5g12.8g0.2g0.8g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g38g57kcal6.3g0.1g3.4g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g12g4.1kcal0.3g0.6g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g9g12kcal0.3g2.4g0.1g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g288kcal17.2g33.4g9.2g2.2g
Valittu annoskoko156g144kcal8.6g16.7g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal4.3g8.4g2.3g0.6g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638