Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 36g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g39g156kcal8.6g0g12.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots32g200kcal9.4g4.2g17.8g1.2g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g44g396kcal0g0g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1534kcal39g11g150g3.8g
Valittu annoskoko156g767kcal19.5g5.5g75g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g384kcal9.8g2.8g37.5g1g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640