Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g12g54kcal0.5g0.3g5.6g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g98g34kcal2.5g3.4g0.5g2.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g12g7.1kcal0.5g0.6g0.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g15g47kcal3.4g0g3.4g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g18g12kcal2.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g316kcal18.2g9.6g20.8g5g
Valittu annoskoko156g158kcal9.1g4.8g10.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal4.6g2.4g5.2g1.3g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945