Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g24kcal2.1g0g1.7g0g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.1g1.9g0.2g1g
Hermesetas -neste1g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu5g3kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g356kcal15.8g58.4g5g4.4g
Valittu annoskoko156g178kcal7.9g29.2g2.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g89kcal4g14.6g1.3g1.1g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321