Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g27g46kcal5.3g0g2.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g33g27kcal0.5g2.2g1.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.9g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g8.8g24kcal1.8g0.1g1.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 13g4.7kcal0.6g0.3g0g0.3g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)6g43kcal0g0g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g20g69kcal1.4g15.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g446kcal20.4g37g23.8g1.4g
Valittu annoskoko156g223kcal10.2g18.5g11.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g112kcal5.1g9.3g6g0.4g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924