Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g92g129kcal14.7g2.8g6.7g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)27g16kcal0.2g1.3g1.1g0.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g22g78kcal1.8g16.6g0.2g0g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g461kcal34g43.2g16.6g0.6g
Valittu annoskoko156g231kcal17g21.6g8.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g115kcal8.5g10.8g4.2g0.2g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056