Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 45g65kcal5.7g0.1g4.6g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g4.1g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.1g2.9kcal0.3g0.3g0.1g1g
Vehnänalkio 1g3.7kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki76g43kcal6.5g3.8g0.2g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss21g7kcal0.2g0.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g288kcal27.4g20g10.6g4.2g
Valittu annoskoko156g144kcal13.7g10g5.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal6.9g5g2.7g1.1g
Arvot/100g100g92kcal8.8g6.4g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983