Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 39g32kcal0.6g6.6g0g1.2g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure3.3g10kcal0.6g0g0.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5.9g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g130kcal3g15.2g5.6g3g
Valittu annoskoko156g65kcal1.5g7.6g2.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal0.8g3.8g1.4g0.8g
Arvot/100g100g42kcal1g4.9g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373219