Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g72g119kcal14.4g0g7.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g54g13kcal1g1.6g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)18g30kcal0.5g0.7g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g378kcal32g5.4g26.2g2.4g
Valittu annoskoko156g189kcal16g2.7g13.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g95kcal8g1.4g6.6g0.6g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.7g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461