Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g83g14kcal0.3g2.1g0.5g0g
Herkkusieni, paistettu 42g42kcal1.1g0.2g4g0.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g26g73kcal4.9g0g5.7g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Metvursti kestomakkara2.1g8kcal0.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g280kcal13.8g5.8g21.8g1.6g
Valittu annoskoko156g140kcal6.9g2.9g10.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g70kcal3.5g1.5g5.5g0.4g
Arvot/100g100g90kcal4.4g1.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562