Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%70g118kcal13.9g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Mutti paseerattu tomaatti16g5kcal0.3g0.7g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g9kcal0.5g1.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 44g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g339kcal34g8g17.6g3.2g
Valittu annoskoko156g169kcal17g4g8.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g85kcal8.5g2g4.4g0.8g
Arvot/100g100g109kcal10.9g2.6g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373963