Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 51g70kcal1.2g15.4g0.1g0.5g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g15g51kcal3.8g0g4g0.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g26g31kcal0.6g1.2g2.6g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g64g89kcal11.6g1.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g481kcal34.4g35.8g21.8g1.4g
Valittu annoskoko156g241kcal17.2g17.9g10.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal8.6g9g5.5g0.4g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092