Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g123g175kcal24.5g0g8.6g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Lanttu 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g412kcal54g1.6g21g0.6g
Valittu annoskoko156g206kcal27g0.8g10.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g103kcal13.5g0.4g5.3g0.2g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893