Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kaali, valkokaali6.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow21g4.1kcal0.6g0.4g0g0.5g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g10g31kcal2.5g5g0.1g1.2g
Flora ruokakerma 15%4.8g7.3kcal0.1g0.1g0.7g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g122kcal7g12.2g4.8g3.8g
Valittu annoskoko156g61kcal3.5g6.1g2.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal1.8g3.1g1.2g1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g3.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798