Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Paistijauheliha 10%39g66kcal7.7g0g3.9g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g4.3g15kcal0.5g2.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Parmesan formaggio da pasta2.6g12kcal1g0g0.9g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 8.6g10kcal0.3g0.4g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g60g24kcal3g3g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g13g5.6kcal0.1g1.1g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g342kcal27g25g14.6g2g
Valittu annoskoko156g171kcal13.5g12.5g7.3g1g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal6.8g6.3g3.7g0.5g
Arvot/100g100g110kcal8.6g8g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377096