Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g65g226kcal7.6g47g0.9g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g32g47kcal7.1g1.4g1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g16g40kcal2.9g0.1g3.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g39g7.9kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g677kcal35.6g100.4g13.8g1.2g
Valittu annoskoko156g339kcal17.8g50.2g6.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g169kcal8.9g25.1g3.5g0.3g
Arvot/100g100g217kcal11.4g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733