Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 47g106kcal8.8g0g7.9g0g
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Polar 10% (Valio)12g25kcal3.7g0g1.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.5g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g319kcal27.2g9.6g18.8g3.2g
Valittu annoskoko156g160kcal13.6g4.8g9.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal6.8g2.4g4.7g0.8g
Arvot/100g100g102kcal8.7g3.1g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051