Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 47g13kcal0.6g1.9g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Punajuuri 7.4g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.5g0g1.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka7g5.7kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g114kcal9g8.4g4.6g3g
Valittu annoskoko156g57kcal4.5g4.2g2.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g29kcal2.3g2.1g1.2g0.8g
Arvot/100g100g37kcal2.9g2.7g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374