Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%29g49kcal5.8g0g2.9g0g
Keräkaali, 100g109g26kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Fondue, puolet paketista 220 g3.6g8kcal0.7g0.4g0.6g0g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g7.2g23kcal1g4.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g218kcal17.8g17.6g7.8g6.4g
Valittu annoskoko156g109kcal8.9g8.8g3.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g55kcal4.5g4.4g2g1.6g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116