Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi101g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 17g55kcal1.8g10.1g0.4g1.6g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.2g1.9g0.2g1g
Sokeri 8.6g35kcal0g8.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g205kcal4g41.2g1.2g5.2g
Valittu annoskoko156g103kcal2g20.6g0.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal1g10.3g0.3g1.3g
Arvot/100g100g66kcal1.3g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729