Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g62g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 62g204kcal1.2g1.9g21.6g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g456kcal5.4g10.8g44g3.6g
Valittu annoskoko156g228kcal2.7g5.4g22g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal1.4g2.7g11g0.9g
Arvot/100g100g146kcal1.7g3.5g14.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750