Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g20g68kcal2.6g13.5g0.3g1.1g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 43g13kcal1.2g1.5g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.7g6.2kcal0.8g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma5.7g18kcal0g4.2g0g0g
Voi 14g104kcal0.2g0.1g11.6g0g
Tattarijauho, Vijatuote72g250kcal9.3g50g1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g919kcal28.2g140g26g9.8g
Valittu annoskoko156g459kcal14.1g70g13g4.9g
Annoskoko puolitettuna78g230kcal7.1g35g6.5g2.5g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963