Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g106g63kcal10.6g4.5g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g25g79kcal4.3g13.7g0.7g3.3g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g350kcal35.2g38.2g6.2g6.6g
Valittu annoskoko156g175kcal17.6g19.1g3.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g87kcal8.8g9.6g1.6g1.7g
Arvot/100g100g112kcal11.3g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292