VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt133g61kcal4.3g6.4g2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5g17kcal0g4.1g0g0.1g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.7g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g232kcal12.2g29.8g7g0.2g
Valittu annoskoko156g116kcal6.1g14.9g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g58kcal3.1g7.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302