Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g33g58kcal6.2g0g3.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.2g60kcal0.1g0.1g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Turun sinappi, mieto2.5g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.1g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)16g27kcal0.5g0.7g2.5g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 16g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.5kcal0.3g1.7g0g0.1g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g387kcal16.4g12.2g29.4g2.2g
Valittu annoskoko156g193kcal8.2g6.1g14.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal4.1g3.1g7.4g0.6g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.9g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559