Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 6.9g21kcal1.3g0.2g1.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 23g51kcal4g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g213kcal14g9g12.8g3.4g
Valittu annoskoko156g107kcal7g4.5g6.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal3.5g2.3g3.2g0.9g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946