Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta12g43kcal1.3g8.6g0.1g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g6.3g22kcal0.7g3.5g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.7kcal0.7g1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g45kcal5.1g0g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.7g8.6kcal1.4g0.8g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä17g19kcal1.3g3.1g0.1g1.4g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%4.4g10kcal1.3g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g340kcal24g35g11g3.8g
Valittu annoskoko156g170kcal12g17.5g5.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g85kcal6g8.8g2.8g1g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305