Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu65g105kcal18g0g3.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen27g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa27g4.6kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Ranskankerma Valio27g76kcal0.7g0.9g7.6g0g
Sinappi 2.2g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g6.8g26kcal2.2g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g447kcal43g6.2g27.4g1.2g
Valittu annoskoko156g224kcal21.5g3.1g13.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g112kcal10.8g1.6g6.9g0.3g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412