Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g53kcal0g13.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.3g7.2kcal0.3g1.4g0.2g0.6g
Kananmuna, omega, 1 kpl4.2g5.5kcal0.6g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g241kcal7.2g49.2g0.8g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g139kcal0g0g15.4g0g
Hiiva 3.9g2.9kcal0.5g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g897kcal17.2g127.4g33.6g6.8g
Valittu annoskoko156g449kcal8.6g63.7g16.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g224kcal4.3g31.9g8.4g1.7g
Arvot/100g100g287kcal5.5g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693