Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g78g234kcal2.4g3.8g3.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g59g182kcal5.7g36.4g1.2g3.5g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g952kcal18.4g89.8g17.6g7g
Valittu annoskoko156g476kcal9.2g44.9g8.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g238kcal4.6g22.5g4.4g1.8g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975