Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g27g97kcal2.2g21.3g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.7g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell34g37kcal8.1g0g0.2g0g
Pesto rosso4.9g14kcal0.2g0.3g1.4g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g4.1g3kcal0.1g0.6g0g0g
Findus thai wokkivihannekset34g8.5kcal0.4g1.4g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g3g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g346kcal22g49g6g3g
Valittu annoskoko156g173kcal11g24.5g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g87kcal5.5g12.3g1.5g0.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.7g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823