Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha68g113kcal13g0g6.8g0g
Tomaattimurska 68g20kcal0.4g3.6g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.7g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g383kcal28g11.6g24g3.2g
Valittu annoskoko156g192kcal14g5.8g12g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal7g2.9g6g0.8g
Arvot/100g100g123kcal9g3.7g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385853