Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g86g52kcal1.3g11.2g0.1g0.8g
Nakki, keskiarvo 36g83kcal4.1g0.4g7.3g0g
Kananmuna, paistettu 20g40kcal2.5g0.1g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g449kcal16g24.2g32g2g
Valittu annoskoko156g225kcal8g12.1g16g1g
Annoskoko puolitettuna78g112kcal4g6.1g8g0.5g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094