Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g34g58kcal6.9g0g3.4g0g
Peruna, uusi 26g20kcal0.4g4.1g0.1g0.3g
Sipuli kuivattu 1g2.7kcal0.1g0.3g0g0.3g
Keittojuurekset, apetit20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.7g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g182kcal15.6g11.6g7.8g2.4g
Valittu annoskoko156g91kcal7.8g5.8g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal3.9g2.9g2g0.6g
Arvot/100g100g58kcal5g3.7g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125