Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)25g8.7kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.3g0.1g0.3g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Lanttu 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g13g34kcal1.6g0.3g2.8g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g165kcal5.2g16g8g2g
Valittu annoskoko156g83kcal2.6g8g4g1g
Annoskoko puolitettuna78g41kcal1.3g4g2g0.5g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.1g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585