Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 54g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha43g71kcal8.2g0g4.3g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Ketsuppi, Heinz5.8g6kcal0.1g1.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g256kcal17.8g9.6g15.6g2.4g
Valittu annoskoko156g128kcal8.9g4.8g7.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal4.5g2.4g3.9g0.6g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640