Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska 49g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 24g75kcal5.8g10.8g0.4g2.1g
Viinietikka 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g189kcal12.4g28.4g1g6.4g
Valittu annoskoko156g95kcal6.2g14.2g0.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal3.1g7.1g0.3g1.6g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386954