Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g67g116kcal11.8g0g7.7g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g21g15kcal0.5g3.5g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g6.7g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)59g32kcal0.6g2.3g2.3g0.4g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g335kcal26.2g12.6g20.2g1.4g
Valittu annoskoko156g168kcal13.1g6.3g10.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal6.6g3.2g5.1g0.4g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670