Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha69g114kcal13.1g0g6.9g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)20g13kcal0.6g0.9g0.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g7.4g24kcal0.7g3.8g0.4g0.7g
Omena, ulkomainen, kuorittu 20g8.8kcal0g1.9g0g0.4g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g10g9kcal1.6g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g15g41kcal2.8g0g3.4g0.1g
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g434kcal38g15.8g23.4g3g
Valittu annoskoko156g217kcal19g7.9g11.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal9.5g4g5.9g0.8g
Arvot/100g100g139kcal12.2g5.1g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706