Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 10g35kcal1.1g6.9g0.1g0.4g
Grahamjauho 7.7g25kcal0.8g4.7g0.2g0.8g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g28g171kcal5.3g1.5g15.2g3.8g
Banaani, kuorittu 53g46kcal0.6g9.6g0.2g0.9g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokasooda 0.7g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g14g53kcal0g13.6g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1011kcal20g98g57.4g11.8g
Valittu annoskoko156g506kcal10g49g28.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna78g253kcal5g24.5g14.4g3g
Arvot/100g100g323kcal6.4g31.3g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844