Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka27g3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kiinankaali 27g5.3kcal0.4g0.6g0.1g0.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g2.9g5.2kcal0.1g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g74kcal5.6g10g0.8g4.8g
Valittu annoskoko156g37kcal2.8g5g0.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g19kcal1.4g2.5g0.2g1.2g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703