Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 111g159kcal17.7g0g9.9g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g7.9g23kcal0.2g4.2g0.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton37g59kcal3g1.5g4.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g482kcal41.8g11.4g30.6g0g
Valittu annoskoko156g241kcal20.9g5.7g15.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g121kcal10.5g2.9g7.7g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484