Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 66g19kcal0.7g3g0.2g1.2g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Korppujauho 2.4g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Siirappi 6.6g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g288kcal6.2g27.6g15.8g3.2g
Valittu annoskoko156g144kcal3.1g13.8g7.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal1.6g6.9g4g0.8g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035