Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g56g196kcal7.3g38.6g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g2g0g0g
Tonnikala öljyssä 15g28kcal4g0g1.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]15g18kcal1.8g0.3g1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g8g31kcal2.6g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.4g18kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Polar-juusto 15%8g21kcal2.5g0g1.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g3.6g4.9kcal0g1.1g0g0g
Sinappi 2.6g3.4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g683kcal39.8g88.6g18.6g0.4g
Valittu annoskoko156g341kcal19.9g44.3g9.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g171kcal10g22.2g4.7g0.1g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g5.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547