Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 5.6g13kcal0.7g0.9g0.3g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g548kcal16.2g109.4g2.4g9.4g
Valittu annoskoko156g274kcal8.1g54.7g1.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna78g137kcal4.1g27.4g0.6g2.4g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248