Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g119g208kcal22.5g0g13.1g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g438kcal45.8g3.8g26.2g1.6g
Valittu annoskoko156g219kcal22.9g1.9g13.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal11.5g1g6.6g0.4g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718