Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 45g58kcal9.8g0g2g0g
Sipuli kuivattu 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0g0.6g
Fenkoli, annos 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g43g17kcal0.9g3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow5.8g22kcal0.4g0.6g2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g216kcal23g10.2g8.6g3g
Valittu annoskoko156g108kcal11.5g5.1g4.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g54kcal5.8g2.6g2.2g0.8g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521