Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Broilerisuikaleet30g37kcal6.4g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Makaroni, pasta 20g66kcal2.1g13.4g0.2g0.7g
Paprika keltainen 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g13g16kcal0.4g0.6g1.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g291kcal18.8g31g9.2g2.4g
Valittu annoskoko156g145kcal9.4g15.5g4.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal4.7g7.8g2.3g0.6g
Arvot/100g100g93kcal6g9.9g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358