Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g6.6g4.1kcal0.9g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g296kcal8.8g60.5g1g3g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g667kcal19.4g121.2g9.4g6g
Valittu annoskoko156g333kcal9.7g60.6g4.7g3g
Annoskoko puolitettuna78g167kcal4.9g30.3g2.4g1.5g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.8g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414