Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 23g124kcal0.2g0.2g13.9g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g26g91kcal3.6g14.5g1.8g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustikka pirkka 200 g37g12kcal0.4g2.4g0.4g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g37g32kcal1.1g1.7g2.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g718kcal15g77.2g38.8g0.6g
Valittu annoskoko156g359kcal7.5g38.6g19.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g180kcal3.8g19.3g9.7g0.2g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618